• Παραγγελίες 2168099499 - 6989943668 - Τεχνική Υποστήριξη 2160025917 (15.00-17.00)
 • Τρόποι Πληρωμής


  Τρόποι πληρωμής

  Το klikit.gr σας δίνει τη δυνατότητα κατά την έναρξη της παραγγελίας σας να διαλέξετε παραστατικό, ανάμεσα από απλή απόδειξη ή τιμολόγιο.
  Κατά την διαδικασία ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τρόπο πληρωμής ανάμεσα σε:

   payments

  1.Αντικαταβολή :
  Πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή, στον διανομέα ή στο αντίστοιχο κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών.
  🌟 Σε παραγγελίες με αξία άνω των 99 ευρώ, μπορεί να σας ζητηθεί να γίνει κατάθεση ολόκληρης ή μέρους της αξίας της.

  2.Πληρωμή μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής κάρτας:
  Το κατάστημά μας υποστηρίζει πληρωμές μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή Viva Wallet.

  3.Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα στο κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών :
  Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας στο κατάστημα της COURIER κατά την παραλαβή της παραγγελίας.
  Δηλαδή θα πρέπει να μεταβείτε στο κατάστημα της COURIER που βρίσκεται η παραγγελία σας, και να πληρώσετε εκεί με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
  Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.
  Για παραλαβή από το κατάστημά μας, θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του.
  Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.

  4.PAYPAL: Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ασφαλείς πληρωμές μέσω Paypal, ακολουθώντας τις οδηγίες κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς.
  Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την ομάδα του klikit.gr στο info@klikit.gr ή τηλεφωνικά στο 2168099499

  5.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
  Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους κάτωθι λογαριασμούς:

  ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: IBAN: GR3801106680000066800372220

  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΙΒΑΝ: GR8901717270006727149341331

  Οι ανωτέρω λογαριασμοί αφορούν μεταφορά από λογαριασμό σας στην ίδια τράπεζα.
  Αν θέλετε να μεταφέρετε χρήματα από άλλη τράπεζα ( έμβασμα ) θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας ώστε να σας δώσουμε τα πλήρη στοιχεία των λογαριασμών ( ονοματεπώνυμο δικαιούχου, διεύθυνση κλπ ) Σημειώστε πως τα εμβάσματα έχουν τραπεζικά έξοδα τα οποία θα πρέπει να επιβαρυνθείτε ώστε να λάβουμε το ακριβές ποσό της παραγγελία σας.

  ⚠️ ΠΡΟΣΟΧΗ: Προτού προβείτε σε κατάθεση παρακαλούμε αναμείνατε ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης της διαθεσιμότητας των προϊόντων που παραγγείλατε !
  Μετά την κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να στείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου με email στο info@klikit.gr αναφέροντας τα πλήρη στοιχεία σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

  Σημειώστε πως μια μικρή καθυστέρηση μπορεί να προκύψει στην παραγγελία σας, μέχρις ότου η κατάθεση σας επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου.